« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Inbouwspots

10 x Ledsc4 design inbouwspot wit

Kavel nummer: 4504-175

10 x Ledsc4 design inbouwspot wit

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Inbouwspots - Kavel 16 van 49

Omschrijving

10 x Ledsc4 design inbouwspot wit. Deze prachtige design spots kunnen worden gebruikt in de woonkamer, de keuken, in slaapkamers, inloopkasten of overlopen. Maar daarnaast ook op kantoor, in de winkel of in de showroom ter verlichting van werkplekken of producten. Deze luxe inbouw armaturen zijn in hoogte verstelbaar, kantelbaar, volledig dimbaar en kunnen worden gebruikt met alle led en halogeen lampen van het type GU10, MR16 of ledmodules. Type: inbouwspots. Afmeting ca.: 18 x 32 cm. Kardanisch verstelbaar: Ja. Max aantal lichtbronnen: 2. Dimbaar: Ja. Inclusief montage toebehoren: Ja. Kleur: wit. Conditie: dit betreft een nieuw product ter waarde van: € 1932,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 10 x Ledsc4 design inbouwspot wit

  • 10 x Ledsc4 design inbouwspot wit

  • 10 x Ledsc4 design inbouwspot wit

  • 10 x Ledsc4 design inbouwspot wit

  • 10 x Ledsc4 design inbouwspot wit

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×