« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Plafondlampen, Opbouwspots

12 x Fago kantelbare design spot zwart

Kavel nummer: 4504-200

12 x Fago kantelbare design spot zwart

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Plafondlampen, Opbouwspots - Kavel 30 van 83

Omschrijving

12 x Fago kantelbare design spot zwart. Deze prachtig vormgegeven design spots beschikken over een bijzondere kantel functie, hierdoor kunnen ze niet alleen recht naar beneden schijnen, maar kunnen ze ook op een eenvoudige manier worden gedraaid en gekanteld zodat ze naar alle gewenste kanten kunnen schijnen. De armaturen kunnen zowel aan het plafond of aan wand worden gemonteerd en kunnen perfect in de woonkamer, keuken, gang of overloop worden gebruikt, maar ook in slaapkamers, in werkkamers of studeer ruimten of aan schuine daken op zolder. De armaturen zijn volledig dimbaar en zijn te gebruiken met iedere led of halogeen lampje van het type GU10 en zullen in iedere ruimte voor een chique uitstraling zorgen. Afnetingen: 15.6 x 5.6 cm Aansluiting: 230 Volt, Fitting GU10, Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw, ter waarde van: € 708, - Tevens beschikbaar in de kleur zwart - ook te zien in deze veiling !

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 12 x Fago kantelbare design spot zwart

  • 12 x Fago kantelbare design spot zwart

  • 12 x Fago kantelbare design spot zwart

  • 12 x Fago kantelbare design spot zwart

  • 12 x Fago kantelbare design spot zwart

  • 12 x Fago kantelbare design spot zwart

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×