« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Plafondlampen, Opbouwspots

12 x GT Cube Kardan 1.0 Zwart

Kavel nummer: 4504-105

12 x GT Cube Kardan 1.0 Zwart

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

12 x GT Cube Kardan 1.0 Zwart. Deze bijzonder vormgegeven plafondspots schijnen het licht op een sfeervolle wijze naar beneden en kunnen hun plek vinden in alle moderne en klassieke interieuren. De plafondlampen kunnen perfect in woonkamer, keuken of slaapkamer worden gebruikt, maar ook in de gang, de overloop, speel of werkamers kamers of in andere leef ruimten. Het grote voordeel van deze armaturen is dat het lampje roteer en kantelbaar is waardoor het licht ook naar andere plekken te richten is. De armaturen zijn volledig dimbaar en kunnen worden gebruikt met iedere led of halogeen lampje van het type GU10 en zijn ook perfect samen te gebruiken met de serie Cube wand armaturen (tevens te zien in deze veiling!) De armaturen worden op een snelle manier aan het plafond gemonteerd en zullen in iedere ruimte voor een bijzondere uitstraling zorgen. Type: Plafond armatuur, Conditie: Nieuw, Afmetingen: ca 9 x 9 x 11 cm, Bijzonderheden; dit product is volledig nieuw, ter waarde van €504,- Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 12 x GT Cube Kardan 1.0 Zwart

  • 12 x GT Cube Kardan 1.0 Zwart

  • 12 x GT Cube Kardan 1.0 Zwart

  • 12 x GT Cube Kardan 1.0 Zwart

  • 12 x GT Cube Kardan 1.0 Zwart

  • 12 x GT Cube Kardan 1.0 Zwart

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×