« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Grondlampen, Buitenverlichting

12 x GT Opal grond inbouw spot

Kavel nummer: 4504-179

12 x GT Opal grond inbouw spot

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

12 x GT Opal grond inbouw spot . Deze prachtige grondinbouwspots zijn geweldig om te zien en geven veel sfeervol licht. Dankzij de eenvoudig te plaatsen lichtbron kunnen ze de tuin, het entree, de oprijlaan, het pad of terras op een mooie manier verlichten. Met deze design spots creëer je op snelle wijze zeer unieke en bijzondere licht decoraties welke je tuin direct sfeervol zullen maken. De grondinbouwspots zijn voorzien van thermisch gehard glas waardoor ze een zeer hoog draagvermogen hebben, daardoor kun je er ook veilig met de auto over heen rijden. Afmetingen: diameter 9 cm x hoogte 6 cm. Inclusief inbouw moffel. Materiaal INOX RVS. Afwerking: geborsteld, IP67 waterdicht, lichtbron, GU10, aansluiting 230V, inclusief grond moffel. Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 12 x GT Opal grond inbouw spot

  • 12 x GT Opal grond inbouw spot

  • 12 x GT Opal grond inbouw spot

  • 12 x GT Opal grond inbouw spot

  • 12 x GT Opal grond inbouw spot

  • 12 x GT Opal grond inbouw spot

  • 12 x GT Opal grond inbouw spot

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×