« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Plafondlampen, Opbouwspots

12 x GT Tube plafond spot wit/goud

Kavel nummer: 4504-135

12 x GT Tube plafond spot wit/goud

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Plafondlampen, Opbouwspots - Kavel 10 van 83

Omschrijving

12 x GT Tube plafond spot wit/goud. Deze modern vormgegeven plafondspots schijnen het licht op een chique manier en zullen voor een ideale verlichting in de woonkamer, keuken of gang kunnen zorgen. Daarnaast kunnen deze plafond lampen ook hun plek vinden in slaapkamers, in studeerkamers, werkkamers of in speelkamers. De armaturen zijn volledig dimbaar en te gebruiken met ieder led of halogeen lampje van het type GU10, hierdoor kunnen op eenvoudige manier zowel voor hoofdverlichting als voor sfeerverlichting zorgen. De armaturen geven extra sfeer en een uniek effect dankzij het goudkleurige interieur waardoor het licht nog warmer wordt. Afmeting: 10 cm diameter hoogte van 14 cm. Materiaal: Staal. Kleur mat wit. Interieur: goudkleurig. Dit betreft een nieuw product, gratis verzending.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 12 x GT Tube plafond spot wit/goud

  • 12 x GT Tube plafond spot wit/goud

  • 12 x GT Tube plafond spot wit/goud

  • 12 x GT Tube plafond spot wit/goud

  • 12 x GT Tube plafond spot wit/goud

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×