« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4495)

« Wandverlichting, Badkamerverlichting

2 x Linea Nero design led spiegel lamp

Kavel nummer: 4535-254

2 x Linea Nero design led spiegel lamp

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

2 x Linea Nero design led spiegel lamp. Type: Wand armatuur, Afmeting: 4 x 9 x 75 cm. Lichtbron: inbegrepen. Lichtkleur natuurlijk wit, Lichtsterkte 18 Watt Led. Spatwaterdicht Ja, IP54. Lichtbundel breedte 120 graden. Kleur zwart mat. Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw ter waarde van: € 328,- Dit modern vormgegeven wand armatuur kan heeft een prachtig design kan zal iedere als spiegel van prachtige verlichting voorzien. Deze wandlampen zijn spatwaterdicht en kunnen in iedere ruimte worden gebruikt waar het vochtig is, maar daarnaast kunnen ze ook in de woonkamer, gang of slaapkamer worden gebruikt of in andere woon en werkruimten. Het armatuur is voorzien van een centraal gelegen diffusor en een 18 watt led lampje met een helder witte kleur.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 2 x Linea Nero design led spiegel lamp

  • 2 x Linea Nero design led spiegel lamp

  • 2 x Linea Nero design led spiegel lamp

  • 2 x Linea Nero design led spiegel lamp

  • 2 x Linea Nero design led spiegel lamp

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×