« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Inbouwspots, Keukenverlichting

2 x Pure Series Skylight CL97 design spot

Kavel nummer: 4504-343

2 x Pure Series Skylight CL97 design spot

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

2 x Pure Series Skylight CL97 design spot . Deze randloze inbouwspots zijn gemaakt van een vezel versterkt gips composiet. Hierdoor is het armatuur na de plaatsing af te werken met iedere soort stuc of gips en is het daarna overschilderbaar, zodat het eindresultaat een strakke en perfect geïntegreerde inbouwspot is die naadloos in het plafond opgaat. Het grote voordeel van dit design armatuur is dat deze een zachte en vloeiende vorm heeft en het lampje achter een diffuus opaalglas geplaatst is waardoor het licht zachter wordt en niet in de ogen schijnt. Deze design spots stralen rust uit en kunnen worden toegepast in de woonkamer, in de keuken, de overloop, in slaapkamers en inloopkasten, maar daarnaast kunnen ze ook in de badkamer, op zolder of in de uitbouw. Het armatuur is mat wit van kleur, heeft een binnenmaat van ca 20 cm en is voorzien van een duurzame led lichtbron met een warm witte lichtkleur. Conditie: Nieuw, Bijzonderheden: dit betreft een nieuw product ter waarde van: € 428,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 2 x Pure Series Skylight CL97 design spot

  • 2 x Pure Series Skylight CL97 design spot

  • 2 x Pure Series Skylight CL97 design spot

  • 2 x Pure Series Skylight CL97 design spot

  • 2 x Pure Series Skylight CL97 design spot

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×