« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Plafondlampen

2 x Solo Area Round 35 design plafonnière zwart

Kavel nummer: 4504-127

2 x Solo Area Round 35 design plafonnière zwart

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Plafondlampen - Kavel 1 van 3

Omschrijving

2 x Solo Area Round 35 design plafonnière zwart. Afmeting: ca 35 x 12 cm. Aansluiting 230V. Fitting: E27 (grote fitting) type: plafonnière, ter waarde van: € 178,- Deze schitterend vormgegeven plafonnière schijnt het licht op een chique manier naar beneden en zal direct voor aangename verlichting in de woonkamer, gang of keuken kunnen zorgen. Daarnaast kan deze plafondlamp ook perfect in de overloop, in slaapkamers of in studeer of speelkamers worden gebruikt. De lamp is licht van gewicht, snel te monteren, volledig dimbaar, in hoogte verstelbaar en te gebruiken met ieder halogeen of led lampje met een E27 fitting. Het grote voordeel van deze lamp is dat deze voorzien is van een diffusor wat het licht zachter en aangenamer maakt en waardoor het ook niet direct in de ogen zal schijnen

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 2 x Solo Area Round 35 design plafonnière zwart

  • 2 x Solo Area Round 35 design plafonnière zwart

  • 2 x Solo Area Round 35 design plafonnière zwart

  • 2 x Solo Area Round 35 design plafonnière zwart

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×