« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Plafondlampen, Opbouwspots

2 x Solo Focus Chrome 4.0 design armatuur

Kavel nummer: 4504-231

2 x Solo Focus Chrome 4.0 design armatuur

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Plafondlampen, Opbouwspots - Kavel 34 van 83

Omschrijving

2 x Solo Focus Chrome 4.0 design armatuur. Deze modern vormgegeven armaturen bieden een ideale oplossing voor een sfeervolle verlichting van de woonkamer, de gang, de slaapkamer, de inloopkast of de zolder. Daarnaast kunnen ze ook studeerkamers, het thuis kantoor of andere woon of leefruimten perfect van extra verlichting voorzien. De 4 spots zijn volledig kantel en roteerbaar zodat het licht naar meerdere plekken te richten is en zullen direct voor een chique uitstraling zorgen. Het armatuur wordt op een snelle en eenvoudige manier aan het plafond gemonteerd en is te gebruiken met ieder led of halogeen lampje van het type GU10. De armaturen en spots zijn hoogglans zilver van kleur, is volledig dimbaar en zal in iedere ruimte direct voor meer sfeer licht zorgen.Type: plafond armatuur, Afmeting 15 x 80 cm, Fitting: 4 x GU10, Aansluiting: 230V, Conditie: Nieuw, Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 2 x Solo Focus Chrome 4.0 design armatuur

  • 2 x Solo Focus Chrome 4.0 design armatuur

  • 2 x Solo Focus Chrome 4.0 design armatuur

  • 2 x Solo Focus Chrome 4.0 design armatuur

  • 2 x Solo Focus Chrome 4.0 design armatuur

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×