« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Hanglampen, Kantoorverlichting

2 x Solo Tube 5.0 Slim design hanglampen zwart

Kavel nummer: 4504-377

2 x Solo Tube 5.0 Slim design hanglampen zwart

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

2 x Solo Tube 5.0 Slim design hanglampen zwart. Product eigenschappen: Afmeting: Ø 2.5 x 50 cm, gewicht ca 0.9 kg p. stuk. Kleur: zwart mat Type: hanglamp, in hoogte verstelbaar: ja, ter waarde van: € 298,- Deze bijzonder vormgegeven hanglampen zijn een ideale oplossing voor de verlichting van een eettafel, een bar of een keuken. Daarnaast kunnen ze ook slaapkamers, studeerkamers of andere woon een leefruimten van extra sfeervolle verlichting voorzien. De hanglampen kunnen op een snelle en eenvoudige manier aan het plafond worden gemonteerd en zullen direct voor een chique uitstraling zorgen. Het betreft 2 afzonderlijke lampen die zowel dicht bij elkaar of verder uit elkaar kunnen worden geplaatst. De lampen zijn volledig dimbaar en te gebruiken met ieder led of halogeen lampje van het type G9.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 2 x Solo Tube 5.0 Slim design hanglampen zwart

  • 2 x Solo Tube 5.0 Slim design hanglampen zwart

  • 2 x Solo Tube 5.0 Slim design hanglampen zwart

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×