« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Wandlampen, Sfeerverlichting

2 x iLuce wandlamp lang zwart

Kavel nummer: 4504-129

2 x iLuce wandlamp lang zwart

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

2 x iLuce wandlamp lang zwart. Deze prachtige en functionele wandlampen maken van iedere werkkamer, studeerkamer of leeskamer een echte design ruimte. De lampen zijn dankzij het tijdloze ontwerp niet alleen bijzondere blikvangers, maar uitstekend te gebruiken als leeslamp of sfeerlamp. De lamphouder is onafhankelijk in alle richtingen te verstellen en zorgt ervoor dat het licht naar meerdere plekken te richten is. De lampen kunnen ook hun plek vinden in de woonkamer, in slaapkamers, werkkamers of studeerruimten en zijn in hoogte verstelbaar, geschikt voor een aansluiting op 230 volt en volledig dimbaar. Lichtbron: E27 (niet inbegrepen) Kantelbaar: Ja. Verstelbaar Ja. Dimbaar Ja: Kleur: Zwart, inclusief muurbeugel. Type: wandlamp / leeslamp, Afmeting ca 79 x 11 x 9 cm Kleur: Zwart, Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw, de verpakking is vervangen. Gratis verzending.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 2 x iLuce wandlamp lang zwart

  • 2 x iLuce wandlamp lang zwart

  • 2 x iLuce wandlamp lang zwart

  • 2 x iLuce wandlamp lang zwart

  • 2 x iLuce wandlamp lang zwart

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×