« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Plafondlampen, Inbouwspots

24 x SLV Renisto led spots wit

Kavel nummer: 4504-490

24 x SLV Renisto led spots wit

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

24 x SLV Renisto led spots wit. Deze design spots passen goed in het interieur van een modern als een klassieke huis en kunnen in de woonkamer, keuken, in de slaapkamer of de overloop worden gebruikt. Het armatuur is voorzien van een verwisselbaar binnenwerk waardoor de kleur van het interieur op snelle wijze aan te passen is van wit naar zwart, zilver of goud kleur. De chique armaturen laten zich snel en eenvoudig plaatsen, zijn voorzien van een led lampje met een sterkte van 16 watt en een warm witte lichtkleur en zullen iedere ruimte direct van prachtige verlichting voorzien. Merk: SLV, Productnaam: Renisto DL, Type: SLV 1001841, Afmeting ca: 11.5 cm x 9.8 cm hoogte. Lichtkleur: 3000K warm wit, IP20. kantelbaar: ja, draaibaar: ja. inclusief led trafo. Dit betreft een volledig nieuw product, lot waarde: € 1632,- Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 24 x SLV Renisto led spots wit

  • 24 x SLV Renisto led spots wit

  • 24 x SLV Renisto led spots wit

  • 24 x SLV Renisto led spots wit

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×