« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Hanglampen

3 x Solo Yube Design hanglamp zwart

Kavel nummer: 4504-245

3 x Solo Yube Design hanglamp zwart

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Hanglampen - Kavel 12 van 19

Omschrijving

3 x Solo Yube Design hanglamp zwart. Deze modern vormgegeven hanglampen hebben een prachtige uitstraling met een licht minimalitische look en zijn in meerdere ruimten te gebruiken. De hanglampen kunnen zowel boven de eettafel, in de keuken of bar worden gebruikt, maar kunnen daarnaast ook werk of studeerplekken van schitterend licht voorzien. Het betreft afzonderlijke hanglampen waardoor deze wat dichter maar ook wat verder uit elkaar kunnen worden gemonteerd. De hanglampen zijn gemaakt van solide duurzame materialen en zijn eenvoudig te monteren, de lampen zijn volledig dimbaar en te gebruiken met ieder led of halogeen lampje van het type GU10. Product eigenschappen: Afmeting: Ø 8 cm x 30 cm. Gewicht: ca 1.2 kg, kleur: zwart, afwerking: mat. Type: hanglamp, in hoogte verstelbaar: ja, ter waarde van: € 334,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 3 x Solo Yube Design hanglamp zwart

  • 3 x Solo Yube Design hanglamp zwart

  • 3 x Solo Yube Design hanglamp zwart

  • 3 x Solo Yube Design hanglamp zwart

  • 3 x Solo Yube Design hanglamp zwart

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×