« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Wandlampen, Sfeerverlichting

4 x HOPE 1.0 wand armatuur

Kavel nummer: 4504-419

4 x HOPE 1.0 wand armatuur

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

4 x HOPE 1.0 wand armatuur. Deze prachtig vormgegeven wand spots passen goed in zowel een modern als klassiek interieur en kunnen in de woonkamer, in de keuken, op de gang, in slaapkamers of speelkamers worden gebruikt. Het licht van deze wand spots schijnt zowel naar boven als naar beneden en geeft een zacht en aangenaam lichtpatroon welke een design zal geven. Het armatuur is mat wit van kleur, maar kan dankzij het unieke materiaal ook met het de wand worden meegeschilderd of meegespoten, het eindresulaat is een design armatuur welke perfect en naadloos opgaat in de ruimte. De spots kunnen dicht naast elkaar worden gemonteerd voor een dynamisch licht effect, maar kunnen ook verder uit elkaar voor een grotere lichtspreiding. De armaturen zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken met iedere led of halogeen lampje van het type GU10. Afmeting 16 x 7.5 cm. Kleur: Wit, Type: Wand armatuur, Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw, lot waarde: € 656,- Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 4 x HOPE 1.0 wand armatuur

  • 4 x HOPE 1.0 wand armatuur

  • 4 x HOPE 1.0 wand armatuur

  • 4 x HOPE 1.0 wand armatuur

  • 4 x HOPE 1.0 wand armatuur

  • 4 x HOPE 1.0 wand armatuur

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×