« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Grondlampen, Buitenverlichting

4 x Pilar buiten kolom 4 x Schuko zwart

Kavel nummer: 4504-530

4 x Pilar buiten kolom 4 x Schuko zwart

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

4 x Pilar buiten kolom 4 x Schuko zwart. De Pilar Schukozuil is gemaakt van hoogwaardig aluminium afgewerkt in grafiet poedercoat. Met een hoogte van 360 mm is hij perfect voor installatie aan de zijkanten van patio's, terrassen, tuinen, veranda's en buitenruimtes. Uitgerust met 4 SCHUKO 230V-stekkers, kunt u met het altijd een buitenaansluitpunt creëren voor uw elektrische apparaten, zonder dat er verlengsnoeren nodig zijn, waardoor elektriciteit naar afgelegen gebieden kan worden gebracht met een eenvoudige installatie. Dankzij de IP44-bescherming is de zuil bestand tegen regen, vochtigheid, stof en vuil. Maximale aansluiting 3000W. Afmetingen: Ø80x360mm (basis Ø110mm)
3 jaar garantie. Kleur: Grafiet Zwart, Afwerking mat. Spatwaterdicht: Ja, IP44, Type: Wand armatuur, Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw, Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 4 x Pilar buiten kolom 4 x Schuko zwart

  • 4 x Pilar buiten kolom 4 x Schuko zwart

  • 4 x Pilar buiten kolom 4 x Schuko zwart

  • 4 x Pilar buiten kolom 4 x Schuko zwart

  • 4 x Pilar buiten kolom 4 x Schuko zwart

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×