« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Wandlampen, Sfeerverlichting

4 x Pure Series Tuba wand armatuur wit

Kavel nummer: 4504-249

4 x Pure Series Tuba wand armatuur wit

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

4 x Pure Series Tuba wand armatuur wit. Type: Wandlamp, Conditie: Nieuw, Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw, ter waarde van: € 296,-. Afmeting ca: 35 x 12 x 10 cm. Deze prachtig vormgegeven wandlamp is gemaakt van een vezel versterkt gips composiet. Hierdoor is het puur wit van kleur maar is het ook met de muur mee te schilderen of te spuiten, zodat het eindresultaat een strakke en perfect geïntegreerde opbouw spot is die naadloos in de ruimte opgaat. De wandlampen kunnen perfect in de woonkamer, keuken, gang, studeer of slaapkamer worden gebruikt, maar daarnaast ook in speelkamers, werkruimten en alle overige woon een leefruimten. Het wand armatuur is volledig dimbaar, te gebruiken met ieder led of halogeen lampje van het type G9 en zal in iedere ruimte voor een unieke uitstraling zorgen.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 4 x Pure Series Tuba wand armatuur wit

  • 4 x Pure Series Tuba wand armatuur wit

  • 4 x Pure Series Tuba wand armatuur wit

  • 4 x Pure Series Tuba wand armatuur wit

  • 4 x Pure Series Tuba wand armatuur wit

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×