« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Wandlampen, Sfeerverlichting

4 x Pure Series Vega wandlamp wit

Kavel nummer: 4504-366

4 x Pure Series Vega wandlamp wit

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

4 x Pure Series Vega wandlamp wit. Type: Wand armatuur, Conditie: Nieuw, Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw, ter waarde van: € 348,-Deze prachtig vormgegeven wandlampen schijnen het licht op een zeer bijzondere manier naar boven als naar beneden. De armaturen hebben een unieke look en zijn geschikt voor alle woon en leefruimten zoals de woonkamer, werkkamer, slaapkamer of keuken en zullen iedere ruimte van extra sfeer verlichting voorzien. De wandlampen zijn gemaakt van solide en duurzame materialen, en zijn tevens met de muur mee te schilderen indien gewenst, zo onstaat er een armatuur welke compleet naadloos in de ruimte opgaat en een zeer hoge design waarde heeft. De armaturen zijn volledig dimbaar en te gebruiken met ieder led of halogeen lampje van het type G9.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 4 x Pure Series Vega wandlamp wit

  • 4 x Pure Series Vega wandlamp wit

  • 4 x Pure Series Vega wandlamp wit

  • 4 x Pure Series Vega wandlamp wit

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×