« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Wandlampen

4 x Solo Brick Wall lamp zwart

Kavel nummer: 4504-428

4 x Solo Brick Wall lamp zwart

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Wandlampen - Kavel 2 van 2

Omschrijving

4 x Solo Brick Wall lamp zwart. Type: Wand armatuur, Conditie: Nieuw, Afmetingen: ca 10 x 12 x 20 cm, Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw, ter waarde van: € 632,-Deze modern vormgegeven wandspots schijnen het licht op een sfeervolle manier zowel naar boven als naar beneden. De wandlampen hebben een uniek ontwerp met een bijzondere look. De wandlampen kunnen in de keuken worden gebruikt om het aanrechtblad van extra sfeerlicht te voorzien, maar ook in de woonkamer, in de gang, overloop of in slaapkamers. Daarnaast kunnen ze ook in de trap, de zolder of andere woon en leef ruimten van schitterend licht voorzien. Deze wandlampen zijn zeer solide en eenvoudig te monteren, de armaturen zijn volledig dimbaar en te gebruiken met ieder led of halogeen lampje van het type G9 en passen ook zeer goed bij de Cube Plafond spots (ook te zien in deze veiling!)

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 4 x Solo Brick Wall lamp zwart

  • 4 x Solo Brick Wall lamp zwart

  • 4 x Solo Brick Wall lamp zwart

  • 4 x Solo Brick Wall lamp zwart

  • 4 x Solo Brick Wall lamp zwart

  • 4 x Solo Brick Wall lamp zwart

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×