« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Plafondlampen, Opbouwspots

4 x Solo Cube Benton plafond armaturen

Kavel nummer: 4504-144

4 x Solo Cube Benton plafond armaturen

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Plafondlampen, Opbouwspots - Kavel 15 van 83

Omschrijving

4 x Solo Cube Benton plafond armaturen. Deze modern vormgegeven wandspots schijnen het licht op een sfeervolle manier naar beneden. De plafondlampen hebben een bijzonder ontwerp met een licht industriele en unieke look en kunnen in de keuken worden gebruikt, maar ook in de woonkamer, in de gang, overloop of in buiten. Daarnaast kunnen ze ook in de trap, de zolder of andere woon en leef ruimten van schitterend licht voorzien. Het grote voordeel van deze spots is dat ze voorzien zijn van een diffusor waardoor het licht niet in de ogen prikt. De betonnen spots zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn eenvoudig te monteren, de armaturen zijn volledig dimbaar en te gebruiken met ieder led of halogeen lampje van het type GU10 en passen ook zeer goed bij de Cube Benton wandlampen voor een nog groter design effect. Type: Plafond armatuur, Conditie: Nieuw, Afmetingen: ca 10 x 10 x 10 cm, Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw, ter waarde van: € 512,- Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 4 x Solo Cube Benton plafond armaturen

  • 4 x Solo Cube Benton plafond armaturen

  • 4 x Solo Cube Benton plafond armaturen

  • 4 x Solo Cube Benton plafond armaturen

  • 4 x Solo Cube Benton plafond armaturen

  • 4 x Solo Cube Benton plafond armaturen

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×