« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Wandlampen, Sfeerverlichting

4 x Solo Smile Wand lamp

Kavel nummer: 4504-384

4 x Solo Smile Wand lamp

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

4 x Solo Smile Wand lamp . Type: wand armatuur, Kleur: mat wit, Afmeting 15 x 31 x 6 cm. Lichtuitsparing: ca 28 x 5 cm. Fitting: G9, aansluiting: 230 V. Conditie: Nieuw, ter waarde van: € 388,- Deze zeer bijzondere wand spots hebben een hoge design waarde en zijn gemaakt van een vezel versterkt composiet. Hierdoor zijn ze mat wit van kleur maar zijn ze na montage ook met de muur mee te mee te schilderen indien gewenst. Het eindresultaat is een perfect geïntegreerde wandspot welke naadloos in de ruimte opgaat. Deze unieke wandlampen kunnen in meerdere ruimten worden gebruikt zoals bij de trap, op de overloop en in gangen of entrees, maar ook in speelruimten, slaapkamers, in de woonkamer, keuken of andere woon en leefruimten. Het grote voordeel van deze spots is dat ze een relatief compact zijn en veel sfeerlicht geven.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 4 x Solo Smile Wand lamp

  • 4 x Solo Smile Wand lamp

  • 4 x Solo Smile Wand lamp

  • 4 x Solo Smile Wand lamp

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×