« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Hanglampen

4 x Solo Wired hanglampen E27

Kavel nummer: 4504-333

4 x Solo Wired hanglampen E27

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Hanglampen - Kavel 17 van 19

Omschrijving

4 x Solo Wired hanglampen E27. Hanglamp, Afmeting: ca 32x 120 cm, Materiaal: Staal, aluminium, Conditie: Nieuw, Bijzonderheden: dit betreft een nieuw product ter waarde van: € 288,- Deze bijzondere lampen geven een unieke uitstraling en kunnen in meerdere ruimten gebruikt worden. De lampen voelen zich zeer goed in de woonkamer, in de keuken of boven een bar of eettafel, maar kunnen ook in een vide, de overloop of slaapkamers worden gebruikt. De lamp straalt het licht zowel naar naar beneden als rondom en geeft leuke loft sfeer met verassend licht patroon. Dankzij de flexibele ophangset is het mogelijk de lamp op eenvoudige manier in hoogte te verstellen, zo kan deze lamp in een mum van tijd worden gemonteerd en iedere ruimte net even anders zijn. De hanglampen zijn voorzien van een E27 fitting en kunnen worden gebruikt met iedere led, halogeen of retro lichtbron. Product eigenschappen: Afmeting lamp: ca 32 cm diameter. Hoogte 120 cm. In hoogte verstelbaar: Ja. Aantal lichtpunten: 1. Aansluiting: 230 Volt. Kleur: Zwart

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 4 x Solo Wired hanglampen E27

  • 4 x Solo Wired hanglampen E27

  • 4 x Solo Wired hanglampen E27

  • 4 x Solo Wired hanglampen E27

  • 4 x Solo Wired hanglampen E27

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×