« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4269)

« Hanglampen, Pendelarmaturen

4 x Solo Yube Wood design hanglampen

Kavel nummer: 4293-065

4 x Solo Yube Wood design hanglampen

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

4 x Solo Yube Wood design hanglampen, Product eigenschappen: Afmeting: Ø 8 cm x 30 cm. Gewicht: ca 1.2 kg, kleur: houtkleur, Type: hanglamp, in hoogte verstelbaar: ja, ter waarde van: € 278,- Deze modern vormgegeven hanglamp heeft dankzij de natuurlijk gebruikte materialen een prachtig warme uitstraling welke uitstekend in meerdere ruimten te gebruiken is. De zwarte stroomkabel accentueert de houtkleur op een ideale wijze. De hanglamp kan zowel boven de eettafel, in de keuken of boven een bar worden gebruikt, maar kan daarnaast ook werkplekken en woonruimten van schitterend licht voorzien. De design hanglamp is gemaakt van duurzame en ecologische materialen, is volledig dimbaar en te gebruiken met ieder led of halogeen lampje van het type GU10. Afmeting: Ø 8 cm x 30 cm Gewicht: ca 1.2 kg

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 4 x Solo Yube Wood design hanglampen

  • 4 x Solo Yube Wood design hanglampen

  • 4 x Solo Yube Wood design hanglampen

  • 4 x Solo Yube Wood design hanglampen

  • 4 x Solo Yube Wood design hanglampen

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×