« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Inbouwspots

6 x Deltalight AR70 Minigrid in trimless 10 x 30 cm wit

Kavel nummer: 4504-317

6 x Deltalight AR70 Minigrid in trimless 10 x 30 cm wit

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Inbouwspots - Kavel 46 van 49

Omschrijving

6 x Deltalight AR70 Minigrid in trimless 10 x 30 cm wit. Deze design inbouw spots kunnen worden gebruikt in de woonkamer, de keuken, in slaapkamers, inloopkasten of overlopen. Maar daarnaast ook op kantoor, in de winkel of in de showroom ter verlichting van werkplekken of producten. Deze luxe inbouw armaturen zijn kantelbaar in hoogte verstelbaar, volledig dimbaar en kunnen worden gebruikt met alle led en halogeen lampen van het type AR70 en zijn ook beschikbaar in een enkele en dubbele uitvoering. Merk: Deltalight, Type: Minigrid in trimless AR70, Afmeting ca.: 10.4 x 30.4 cm. Max aantal lichtbronnen: 3. Kardanisch verstelbaar: Ja. Dimbaar: Ja. Inclusief montage toebehoren: Ja. Kleur: Wit. Lot waarde € 2136,- Gratis verzending

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 6 x Deltalight AR70 Minigrid in trimless 10 x 30 cm wit

  • 6 x Deltalight AR70 Minigrid in trimless 10 x 30 cm wit

  • 6 x Deltalight AR70 Minigrid in trimless 10 x 30 cm wit

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×