« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Wandlampen, Sfeerverlichting

6 x Pure Series Moon wand armatuur

Kavel nummer: 4504-430

6 x Pure Series Moon wand armatuur

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

6 x Pure Series Moon wand armatuur. Afmeting 14.5 x 20.5 cm. Kleur: Wit, Type: Wand armatuur, Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw, ter waarde van: € 316,- Deze prachtig vormgegeven wand spots passen zowel goed in een modern als in een klassiek interieur en kunnen in de woonkamer, in de keuken, op de gang, in slaapkamers of werkruimtes worden gebruikt. Het licht van deze wand spots schijnt op een zachte manier zowel naar boven en beneden en geeft een aangenaam en elegant lichtpatroon aan de wand. Het licht wordt verder verzacht dankzij de glazen diffusor waardoor het niet in de ogen schijnt. Het armatuur is mat wit van kleur, maar kan dankzij het unieke materiaal ook met de wand worden meegeschilderd, het eindresulaat is een design armatuur welke perfect en naadloos opgaat in de ruimte. De armaturen kunnen alleenstaand of per 2 of meer worden gemonteerd voor een dynamisch licht effect. De armaturen zijn dimbaar, eenvoudig te monteren en te gebruiken met iedere led of halogeen lampje van het type E14.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 6 x Pure Series Moon wand armatuur

  • 6 x Pure Series Moon wand armatuur

  • 6 x Pure Series Moon wand armatuur

  • 6 x Pure Series Moon wand armatuur

  • 6 x Pure Series Moon wand armatuur

  • 6 x Pure Series Moon wand armatuur

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×