« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Plafondlampen, Opbouwspots

8 x Solo Cube Benton XL design spots

Kavel nummer: 4504-162

8 x Solo Cube Benton XL design spots

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Plafondlampen, Opbouwspots - Kavel 20 van 83

Omschrijving

8 x Solo Cube Benton XL design spots . Type: Plafond armatuur, Conditie: Nieuw, Afmetingen: ca 14 x 14 x 10 cm, Bijzonderheden: Dit product is volledig nieuw, ter waarde van €560,- Deze modern vormgegeven plafondspots schijnen het licht op een sfeervolle manier naar beneden. De lampen hebben een bijzonder ontwerp met een licht industriele look. De lampen kunnen in de woonkamer worden gebruikt, maar ook in de keuken, in de gang, overloop of in slaapkamers. Daarnaast kunnen ze ook in de trap, de zolder of andere woon en leef ruimten van schitterend licht voorzien. Deze betonnen downlights passen ook zeer goed bij de Cube betonnen wandlampen (ook te zien in deze veiling) zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn eenvoudig te monteren. De armaturen zijn zowel beschikbaar in een enkele uitvoering als in een duo, zijn volledig dimbaar en te gebruiken met ieder led of halogeen lampje van het type GU10.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • 8 x Solo Cube Benton XL design spots

  • 8 x Solo Cube Benton XL design spots

  • 8 x Solo Cube Benton XL design spots

  • 8 x Solo Cube Benton XL design spots

  • 8 x Solo Cube Benton XL design spots

  • 8 x Solo Cube Benton XL design spots

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×