« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Plafondlampen, Opbouwspots

8 x Solo Cube plafond spot zilvergrijs

Kavel nummer: 4504-335

8 x Solo Cube plafond spot zilvergrijs

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Plafondlampen, Opbouwspots - Kavel 55 van 83

Omschrijving

8 x Solo Cube plafond spot zilvergrijs. Afmeting: 10 x 10 cm. Hoogte: 10 cm. Materiaal: Staal, Kleur zilvergrijs. Fitting: GU10, Aansluiting: 230 volt, Ter waarde van: € 576,- Deze prachtig vormgegeven plafondspots schijnen het licht op een directe manier naar beneden en zullen voor een sfeervolle verlichting in de woonkamer, gang of keuken zorgen. Daarnaast kunnen deze plafond lampen ook perfect in slaapkamers, op de overloop of onder de overkapping worden gebruikt. De spots zijn te gebruiken met ieder led of halogeen lampje van het type GU10 en worden op een eenvoudige en snelle manier aan het plafond gemonteerd. De armaturen zijn volledig dimbaar, diep zwart van kleur en hebben een afmeting van 10 x 10 x 10 cm. De plafond lampen laten zich ook perfect combineren met de Cube wandlampen (ook te zien in deze veiling!)

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

Er zijn nog geen afbeeldingen.

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×