« NIEUWE DRONES, OORTJES, SPEELGOED, PUZZELS, BATTERIJEN ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4905)

« Accessoires

BALR. - Aviator Hexagon Zonnebril (Unisex) - Zwart/smoke grijs

Kavel nummer: 4964-55

BALR. - Aviator Hexagon Zonnebril (Unisex) - Zwart/smoke grijs

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Accessoires - Kavel 1 van 1

Omschrijving

Stap in de wereld van tijdloze stijl en moderne luxe met de BALR. Aviator Hexagon Zonnebril in de elegante kleurencombinatie van zwart en smoke grijze glazen. Deze uniseks zonnebril belichaamt de verfijning van de BALR. lifestyle, waar fashion en functionaliteit samenkomen.

Het Aviator Hexagon-ontwerp voegt een eigentijdse draai toe aan het klassieke aviator-silhouet, waardoor deze zonnebril een onmisbaar accessoire wordt voor zowel mannen als vrouwen met een voorliefde voor stijlvolle details. De hexagonale vorm voegt een vleugje moderniteit toe aan het tijdloze aviator-ontwerp, waardoor deze zonnebril een statement maakt op elke gelegenheid.

Het frame in diep zwart straalt moeiteloze elegantie uit, terwijl de smoke grijze glazen niet alleen een subtiele mystiek toevoegen, maar ook bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen. Of je nu op een zonnige dag naar het strand gaat, een stedentrip maakt of gewoon geniet van een ontspannen dag in de stad, deze zonnebril combineert stijl en functionaliteit op een meesterlijke manier.

De BALR. Aviator Hexagon Zonnebril is niet alleen een mode-accessoire, maar een expressie van jouw individuele stijl en zelfverzekerdheid. Het iconische BALR.-logo siert de zijkanten, wat een subtiele maar krachtige herinnering is aan de compromisloze kwaliteit en stijl die het merk belichaamt.

Voeg een vleugje BALR.-elegance toe aan je outfit en bescherm je ogen met deze Aviator Hexagon Zonnebril. Kies voor tijdloze klasse, kies voor BALR.



Veganistisch lederen etui en lensdoekje inbegrepen
Kleur: zwart/rookgrijs
ZEISS-lenzen
Zilveren pootjes met zwarte harsinleg in het BALR logo.
Iconic zeshoekige details (lenzen, doorsneden en pootuiteinden)
Uitgestanst BALR. woordmerk aan de binnenkant van de tempel geïntegreerd met een speciaal ontworpen premium veerscharnier
Afmetingen:

Framediepte 45,7 mm
Afstand tussen de lenzen: 16,6 mm
Frame breedte 54 mm
Tempellengte: 125,5 mm

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Misschien interessant in het actuele aanbod

Foto's

  • BALR. - Aviator Hexagon Zonnebril (Unisex) - Zwart/smoke grijs

  • BALR. - Aviator Hexagon Zonnebril (Unisex) - Zwart/smoke grijs

  • BALR. - Aviator Hexagon Zonnebril (Unisex) - Zwart/smoke grijs

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×