« LIQUIDATIE BAD- EN BEDLINNEN, DEKBEDDEN, TOPPERS, TAPIJTEN ENZ. (GRATIS VERZENDING) (3196)

« Dekbedovertrek

Dekbedovertrek

Kavel nummer: 3163-101

Dekbedovertrek

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Dekbedovertrek - Kavel 29 van 30

Omschrijving

Aantal: 1
Merk: Bedtime Comfort
Productnaam: Twee Kleur
Maat: 240x220cm
Kleur: Zwart/Antraciet

Conditie: Nieuw

Productbeschrijving: Begin de dag goed na een nacht heerlijk te hebben geslapen onder dit Bedtime Comfort Twee Kleur-dekbedovertrek. Het overtrek is superzacht, soepel, comfortabel, voelt aan als een natuurlijke stof en draagt bij aan een bijzondere slaapervaring. Dankzij de neutrale kleur past dit dekbedovertrek in elke interieurstijl van zowel modern als klassiek. Je kunt het probleemloos combineren met verschillende accessoires zoals een leuk nachtkastje of een vloermat. Geef je slaapkamer een hele andere uitstraling met het Bedtime Comfort Twee Kleur-dekbedovertrek. Uiteraard wordt het overtrek geleverd met een bijpassend sloop. Dit zacht geweven Bedtime Comfort Twee Kleur-dekbedovertrek is vervaardigd van 100% Micropercal. Dit materiaal is ademend, strijkvrij, vochtregulerend en sneldrogend. Strijken behoort dankzij deze stof tot het verleden. Je verlangt er iedere keer weer naar om onder dit overtrek weg te kruipen en te genieten van een comfortabele nachtrust.

KENMERKEN:
Kwaliteit: 100% Micropercal
Zacht geweven
Inclusief twee 60x70cm kussenslopen

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Dekbedovertrek

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×