« LIQUIDATIE BOXSPRINGS, KINDERSLAAPKAMERS, ENZ. (VILVOORDE) (3137)

« Bedden

Dubbel bed met opbergruimte

Kavel nummer: 3104-31

Dubbel bed met opbergruimte

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Bedden - Kavel 2 van 5

Omschrijving

1 x Dubbel bed met opbergruimte - Tweepersoonsbed met planken in de kleur wit hoogglans en grijze velours afwerking aan de achterkant. Het bovenste slaapgedeelte heeft een afmeting van 90×200 cm. Het slaapgedeelte van het onderste schuifbed heeft een afmeting van 90×190 cm en biedt plaats aan een matras van max. 15cm hoog. Elk slaapgedeelte kan een druk tot 60 kg dragen. Dit artikel heeft in totaal 6 pakketten. Matrassen zijn niet aanwezig. - Dimension Product : 99/189 x 206 x 103 cm (L x b x h) - Conditie : Het product is nieuw en wordt verkocht in de originele verpakking.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet.

Sluiten

Foto's

  • Dubbel bed met opbergruimte

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×