« LIQUIDATIE DIVERSE CROSSMOTOREN, PITBIKES, ELEKTR. KINDERSPEELGOED, ENZ. (GRATIS VERZENDING) (3688)

« Elektrisch Speelgoed

Elektrische kinderheftruck 12V

Kavel nummer: 3674-43

Elektrische kinderheftruck 12V

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Elektrisch Speelgoed - Kavel 4 van 4

Omschrijving

Elektrische kinderheftruck 12V De elektrische kinderaccu auto’s zijn ontzettend stoer, superleuk en eindeloos plezier samen met uw kindje is gegarandeerd. De heftrucks zijn voorzien van 12 volt motoren, rubberen EVA banden en lederen zitje. Er wordt een 2.4 GHz afstandsbediening meegeleverd. Deze kunt u als ouder/voogd zijnde gebruiken om de auto te besturen, als u kindje er nog niet klaar voor is om de heftruck zelf te besturen. In een later stadium kunt u de heftruck nog altijd zelf laten besturen door uw kindje. De heftruck is voorzien van een soft start functie. Dit houdt in dat de heftruck geleidelijk zal optrekken, en niet in een keer met een hoge snelheid. Uw kind zal hierdoor geen schok voel bij het optrekken. Verder is de heftruck voorzien van een veilige gordel, werkende koplampen en achter verlichting. Met de meegeleverde optie van Mp3, radio, usb ingang, sd-kaart ingang en aux kunt u zelf beslissen op welke manier en welke soort muziek u wilt afspelen! Afmeting doos: 99 x 64 x 45 cm

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Elektrische kinderheftruck 12V

  • Elektrische kinderheftruck 12V

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×