« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4244)

« Plafondlampen, Opbouwspots

HOPE 5.0 design opbouw spot

Kavel nummer: 4267-045

HOPE 5.0 design opbouw spot

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Plafondlampen, Opbouwspots - Kavel 12 van 79

Omschrijving

HOPE 5.0 design opbouw spot , Type: opbouwarmatuur, Afmeting:ca 14 x 30 cm, Materiaal: Composiet, fitting 5 x GU10, aansluiting 230V. Overschilderbaar: Ja Dimbaar: Ja. Ter waarde van: €179,- Dit prachtige design armatuur straalt rust uit en past in de woonkamer, in de keuken, in de gang, of in slaapkamers worden gebruikt. Maar ook in werkkamers, speelkamers of op zolder. Het armatuur is mat wit van kleur, maar kan dankzij het unieke materiaal ook met het plafond worden meegeschilderd, het eindresulaat is een design armatuur welke perfect en naadloos opgaat in de ruimte. De lampen zijn eenvoudig uit te breiden door meerdere samen te gebruiken, aan elkaar te koppelen, of te combineren met de Hope 3.0 of 5.0 armaturen, zo creëer je een uniek design welke in iedere ruimte net weer even een anders.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • HOPE 5.0 design opbouw spot

  • HOPE 5.0 design opbouw spot

  • HOPE 5.0 design opbouw spot

  • HOPE 5.0 design opbouw spot

  • HOPE 5.0 design opbouw spot

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×