« NIEUWE VERLICHTING: WO. VLOER- WAND- EN PLAFONDLAMPEN, INBOUWSPOTS, LED PANELEN, BUITENVERLICHTING ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4466)

« Hanglampen

Helix Design Led Hanglamp wit

Kavel nummer: 4504-221

Helix Design Led Hanglamp wit

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Hanglampen - Kavel 9 van 19

Omschrijving

Helix Design Led Hanglamp wit. Deze prachige hanglamp is uniek in zijn soort en een echte blikvanger, het licht van de Helix lamp komt uit een spiraalvorm tot stand, de spiraalvorm is van de buitenkant wit, terwijl de binnenkant met licht glanst. Aan de binnenkant bevinden zich meerdere LED lichtbronnen die de spiraal doen glanzen en op een sfeervolle wijze laten reflecteren. Deze moderne hanglamp geeft de ruimte een unieke en bijzondere sfeer en is uitstekend te combineren met de andere armaturen uit de Helix serie zoals de vloer lamp of de wandlampen (ook te zien in deze veiling!). Inclusief lichtbron: Ja. Vermogen 20 Wat Led. Aansluiting 230V. Lichtkleur: warm wit. Breedte 82 cm. Diameter: 13.5 cm. Ophang hoogte: 120 cm, In hoogte verstelbaar: ja, ter waarde van: € 279,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Helix Design Led Hanglamp wit

  • Helix Design Led Hanglamp wit

  • Helix Design Led Hanglamp wit

  • Helix Design Led Hanglamp wit

  • Helix Design Led Hanglamp wit

  • Helix Design Led Hanglamp wit

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×