« NIEUW BED- EN BADTEXTIEL (GRATIS VERZENDING) (4224)

« 240X200cm 4 Seizonen Dekbed

Hooge Kwaliteit 4 Seizonen Dekbed 240x200cm

Kavel nummer: 4247-007

Hooge Kwaliteit 4 Seizonen Dekbed 240x200cm

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving


Aantal: 1 stuk
Merk: Sleeptime
Productnaam: Half Dons Dekbed
Model: 4 Seizonen
Maat: 240x200cm
Kleur: Wit
Conditie: Nieuw
Ter Waarde Van: €179
Productbeschrijving: Een goed dekbed is heel belangrijk om lekker te kunnen slapen. En wat gaat er nu boven een goede nachtrust? Je krijgt het voor elkaar met dit heerlijk 4 Seizoenen Dekbed. Zoals de naam al doet vermoeden: slaap je hier het hele jaar heerlijk onder. Het dekbed bestaat uit twee delen, een zomerdeel en een winterdeel. Ze houden je warm in de winter en koeler in de zomer. Samengevoegd zijn ook de koudste nachten comfortabel warm.

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% Percale Katoen. Dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbed vochtregulerend, ademend en huidvriendelijk is. Heerlijk om elke nacht onderweg te kruipen.

De vulling van het dekbed bestaat uit 85% hoogwaardige eendenveren en 15% eendendons. De combinatie van deze vullingen zorgen ervoor dat het dekbed blijvend veerkrachtig, vochtregulerend, luchtig en isolerend is. Zo kom je heerlijk de nacht door! Daarnaast is het dekbed voorzien van een sanitized label, dit wil zeggen dat het dekbed anti-allergisch is.

Warmteklasse
Het zomerdeel van dit dekbed heeft warmteklasse 4. Warmteklasse 4 is de koelste warmteklasse die er is; het is een zeer licht dekbed dat geschikt is voor tijdens de warmste (zomer)maanden.
Het herfstdeel van dit dekbed heeft warmteklasse 3. Warmteklasse 3 is een licht dekbed welke gebruikt kan worden gedurende het hele jaar. Geschikt voor de verwarmde slaapkamer of voor mensen die het niet snel te koud hebben.
Zodra je deze twee delen samenvoegt, krijgt het dekbed warmteklasse 1. Dit is de warmste warmteklasse die er is; een heerlijk warm dekbed dat geschikt is voor de gure en koude (winter)maanden.

Overige informatie
Donzen dekbedden hebben niet veel onderhoud nodig. Door je dekbed dagelijks op te schudden en regelmatig te luchten blijft de vulling lekker fris. Je kan bijvoorbeeld regelmatig luchten door bijvoorbeeld buiten te hangen of je raam open te zetten.
Eventueel kan het dekbed in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam. Wij raden aan om het dekbed professioneel te laten reinigen.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Hooge Kwaliteit 4 Seizonen Dekbed 240x200cm

  • Hooge Kwaliteit 4 Seizonen Dekbed 240x200cm

  • Hooge Kwaliteit 4 Seizonen Dekbed 240x200cm

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×