« DIV. GEREEDSCHAP, GENERATOREN, WATERPOMPEN, HOGEDRUKREINIGERS, SCHOONMAAKWAGENS, VEEGMACHINES ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4225)

« Hogedrukreinigers

Hyundai 57534FF hogedrukreiniger

Kavel nummer: 4248-049

Hyundai 57534FF hogedrukreiniger

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Hogedrukreinigers - Kavel 8 van 10

Omschrijving

Hyundai 57534FF hogedrukreiniger, Het Hyundai model 57534FF is een benzinemotor met hogedrukreiniger, aangedreven door een 7 pk, 4-takt Hyundai-motor, die een continue druk van 180 bar en een debiet van 7,9 l / min levert, waarmee uitdagende reinigingsopdrachten kunnen worden aangepakt en fantastische resultaten worden behaald. Rijden op benzine biedt de vrijheid om te reinigen van elektrische benodigdheden, en het is ook lichtgewicht en draagbaar, met inklapbare handvatten om deze hogedrukreiniger nog compacter te maken. Voor alles tot een grootschalig, middelzwaar huishoudelijk gebruik, zal deze machine u niet teleurstellen.

Hij wordt geleverd met een 4-delige spuitmondset en een turbomondstuk met een maximale capaciteit van 3000 ppi - in staat om de schoontijd met 25% te verminderen Deze hogedrukreiniger is uitgerust met een hoogwaardige Axiale pomp, ontworpen om het hoofd te bieden aan de ontberingen van veeleisende schoonmaakwerkzaamheden waaraan veel standaardpompen niet konden voldoen.

De bouwkwaliteit is extreem robuust en de wasmachine zelf heeft een afneembare handgreep die over de machine kan worden neergeklapt om een motorbuffer te vormen voor wanneer de machine wordt opgeslagen. hij beschikt ook over een zeep detectievat dat gevuld kan worden met detergent-vloeistof, die naar de waterstroom wordt gezogen wanneer u het juiste mondstuk gebruikt om uw schoonmaaktijd te verkorten. Het beschikt ook over een thermische overdrukklep die helpt om de temperatuur van de pomp te regelen om schade te voorkomen. Hij wordt geleverd met een slang van 20 meter.

Adviesprijs: € 2.293,-

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Misschien interessant in het actuele aanbod

Foto's

  • Hyundai 57534FF hogedrukreiniger

  • Hyundai 57534FF hogedrukreiniger

  • Hyundai 57534FF hogedrukreiniger

  • Hyundai 57534FF hogedrukreiniger

  • Hyundai 57534FF hogedrukreiniger

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×