« STOCKLIQUIDATIE PARTIJ DIVERSE LED VERLICHTING MET GRATIS THUISBEZORGING BINNEN BE en NL (EXCL.EILANDEN) (GRATIS VERZENDING) (1945)

« Wand- En Plafondarmaturen

Led Lamp 360 graden draaibaar, draadloos, 12x

Kavel nummer: 1830-197

Led Lamp 360 graden draaibaar, draadloos, 12x

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Wand- En Plafondarmaturen - Kavel 16 van 32

Omschrijving

12x Led Lamp 360 graden draaibaar, draadloos, een heel handig magnetisch 360° draaisysteem waardoor u elk hoekje van de kamer kunt verlichten. U kunt de lamp ook erg gemakkelijk aan de muur of deur bevestigen. Hiervoor gebruikt u de meegeleverde plak-strips. Na de bevestiging is de lamp nog steeds 360° te draaien. Onze lamp is ideaal voor bergingen, werkkasten, trappenhuizen, gangen, garage, hal, schuur, etc. Ook werkt onze lamp op batterijen dus u hoeft zich geen zorgen te maken een kabeltje of snoertje weg te werken. En u kunt hem natuurlijk overal meenemen, bijvoorbeeld als u ’s avonds naar het toilet moet of toch nog even een snackjes uit de koelkast nodig hebt. Bij de lamp worden niet standaard batterijen meegeleverd, maar die kunt u er zo meteen gemakkelijk bij bestellen. Er gaan 3 kleine AAA-batterijen in. De lamp sterkte is ook aan te passen, u kunt kiezen uit hoog, laag of helemaal uit. U kunt de bewegingssensor-modus natuurlijk ook uitzetten, zodat hij werkt als elke conventionele lamp.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Led Lamp 360 graden draaibaar, draadloos, 12x

  • Led Lamp 360 graden draaibaar, draadloos, 12x

  • Led Lamp 360 graden draaibaar, draadloos, 12x

  • Led Lamp 360 graden draaibaar, draadloos, 12x

  • Led Lamp 360 graden draaibaar, draadloos, 12x

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×