« DIV. NIEUW ELEKTRO, KEUKENMATERIAAL, SLAAP- EN BEDLINNEN, KLEIN GEREEDSCHAP, TUINGERIEF ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4965)

« Dieren-Leiband

Leiband automaat 5meter ED-42859

Kavel nummer: 5028-133

Leiband automaat 5meter ED-42859

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Dieren-Leiband - Kavel 1 van 3

Omschrijving

Voor honden biedt deze intrekbare lijn de perfecte balans tussen vrijheid en veiligheid. Met een duurzame nylon linttape die tot 5 meter reikt, hebben honden voldoende ruimte om tijdens wandelingen hun omgeving te verkennen en te ruiken. De stevige metalen sluiting wordt stevig aan de halsband van de hond bevestigd, waardoor onbedoeld losraken wordt voorkomen en zowel de eigenaar als de hond gemoedsrust krijgen. Dankzij het knoopvrije ontwerp en de soepele terugtrekking kunnen honden genieten van buitenactiviteiten zonder zich beperkt te voelen, wat hun algehele welzijn en geluk bevordert.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Leiband automaat 5meter ED-42859

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×