« ONLINE CURSUSSEN EN SOFTWARE LICENTIES (GRATIS DIGITALE VERZENDING) (3900)

« Cursussen Incl. Software

Microsoft Office 2021 Windows Cursus + Software Licentie

Kavel nummer: 3904-006

Microsoft Office 2021 Windows Cursus + Software Licentie

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Cursussen Incl. Software - Kavel 6 van 58

Omschrijving

Microsoft Office 2021 Professional Plus voor Windows levenslange licentie met trainingen T.w.v. €575,-
Voor Windows.
Je krijgt:
. Geschikt voor Windows 10/11
. Geen maandelijkse abonnement
. Onbeperkt geldig voor 1 computer/laptop

. Online trainingen

Microsoft office 2021 Professional Plus voor Windows 10 of Windows 11 is de opvolger van Office 2019 Professional Plus. Deze editie van Office 2021 bevat de meest uitgebreide collectie applicaties. O.a. Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access zitten in dit pakket.
Wil jij gebruik maken van het nieuwste Office pakket maar niet maandelijks hiervoor moeten betalen? Dan is deze editie van Office 2021 perfect voor jou. Je krijgt alle bekende applicaties voor een eenmalige bedrag.
Nieuwe features in Office 2021
Microsoft heeft in Office 2021 tientallen nieuwe features toegevoegd. Helaas zijn niet alle features beschikbaar voor gebruikers die kiezen voor een eenmalige betaling. Voor de updates welke online samenwerken vergemakkelijken heb je helaas een Office 365 Abonnement nodig.
Hier onder volgen nieuwe functies welke wel beschikbaar zijn in Office 2021 met een licentie voor eenmalige activatie.
XLOOKUP
Iedere ervaren excel gebruiker kent het wel. de VLOOKUP functie doet nooit precies wat jouw bedoeling is. In Excel 2021 heeft Microsoft een nieuwe functie toegevoegd genaamd XLOOKUP welke al je problemen verhelpt. Nu hoef je nooit meer te struwelen met VLOOKUP.
Dynamic Arrays
Je kunt in Excel 2021 kun Arrays genereren. Een array is een collectie van informatie. Wanneer je een formule maakt waar meerdere waardes uit komen wordt dit een Array. Deze kun je vervolgens sorteren, filteren en meer. De waardes worden hierna onder elkaar weergegeven in jouw spreadsheet.
XMATCH
De nieuwe functie XMATCH is eigenlijk vergelijkbaar met XLOOKUP. Waar XLOOKUP echter een waarde geeft uit d geselecteerde kolom geeft XMATCH alleen aan op welke regel de gezochte waarde te vinden is.
Presentaties opnemen
Powerpoint 2021 geeft je nu de mogelijkheid om jouw presentatie in te spreken. Dit kan met alleen audio of met video en audio. Op deze manier kun je jouw presentatie volledig digitaal aanleveren. Je kunt per slide een fragment opnemen of een lange opname maken.
Ink Replay
Met Ink Replay in Powerpoint 2021 kun je in jouw presentatie tekenen. Tekenen opzicht is niets nieuws maar nu kun jouw tekening laten animeren zodat de toeschouwers echt lijn voor lijn jouw tekening ontstaan. Dit kan ik veel situaties handig zijn om complexere tekeningen uit te leggen.
Vertalingen
In Outlook 2021 heeft Microsoft de optie toegevoegd om ontvangen e-mail berichten realtime te vertalen. Zo heb je nooit meer last van een taal barrière wanneer je mensen uit het buitenland e-mails.
Zoeken in Outlook 2021
Het zoeken van e-mails, contacten, afspraken en meer is flink op de schop genomen. In Office 2021 is er 1 centrale zoekbalk waar in je alles terug kunt vinden. Begin simpelweg te typen wat jij zoekt en Outlook vind dit direct voor je.
Immersive Reader
Voor diegenen die moeite hebben met lezen of moeilijk kunnen focussen heeft Microsoft de Immersive Reader toegevoegd aan Word 2021. Hiermee kun je kleuren, spacing, afmetingen en meer zo optimaliseren waardoor jij gefocust door een document kun lezen. Ook kun je Word 2021 jouw document laten voorlezen zodat je alleen maar hoef te luisteren.
Cursussen
Bij iedere bestelling krijg je ook toegang tot de Nederlandse (of Nederlands ondertitelde) online trainingen:
. Microsoft Word
. Microsoft Excel
. Microsoft PowerPoint
. Microsoft OneNote
De duur van iedere training bedraagt 1 tot 2 uur. Ze zijn online en je hebt 12 maanden de tijd om ze te volgen. Optioneel kun je een online examen doen en je krijgt bij slagen gratis een digitaal certificaat.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Microsoft Office 2021 Windows Cursus + Software Licentie

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag betaalt u geen BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×