« DIV. HUISHOUDMATERIAAL EN KEUKENAPPARATUUR. (GRATIS VERZENDING) (4226)

« Stofzuigers

Nilfisk Combi washer stofzuiger

Kavel nummer: 4249-11

Nilfisk Combi washer stofzuiger

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Stofzuigers - Kavel 3 van 4

Omschrijving

Nilfisk Combi washer stofzuiger, Nu kunt u uw tegel- en hardhouten vloeren in één keer stofzuigen en nat reinigen met de Nilfisk Combi Washer. Bespaar tijd zonder afbreuk te doen aan de reinheid en hygiëne van uw huis door tegelijkertijd nat en droog schoon te maken.
De Nilfisk Combi Washer is ontworpen om nat en droog vuil op tegels en hardhouten vloeren te reinigen zonder dat u van machine hoeft te wisselen.

Ultiem schoonmaakgemak in één gemakkelijk te gebruiken combi-oplossing. Wanneer u alleen een stofzuiger nodig heeft, kan de Combi Washer zonder vloeistof worden gebruikt voor een snelle reiniging van droog stof en vuil. Voor een complete hygiënische reiniging kan de Combi Washer tegelijkertijd stofzuigen en nat reinigen om een complete diepe reiniging van nat en droog vuil te bewerkstelligen.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Nilfisk Combi washer stofzuiger

  • Nilfisk Combi washer stofzuiger

  • Nilfisk Combi washer stofzuiger

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×