« NIEUWE DRONES, OORTJES, SPEELGOED, PUZZELS, BATTERIJEN ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4937)

« Batterij

Nokia 3310 - Batterij BL-4UL 1200mAh 3.7V 4.4 Wh

Kavel nummer: 4998-46

Nokia 3310 - Batterij BL-4UL 1200mAh 3.7V 4.4 Wh

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Batterij - Kavel 2 van 2

Omschrijving

Originele Nokia 3310 (2017) accu

Door intensief gebruik van onze mobiele (smart)telefoon zullen de prestaties van de accu op den duur afnemen. Op zo'n moment is het verstandig om de batterij te vervangen. Met deze originele Nokia BL-4UL batterij presteert uw Nokia 3310 weer als nieuw!

Wist u dat uw batterij afneemt als u uw Nokia 3310 veelvuldig oplaadt? Dit zorgt ervoor dat de accu lui wordt en uw (smart)telefoon minder lang mee zal gaan. Onze tip? Vervang uw oude batterij door deze originele Nokia BL-4UL batterij!

mAh: milliampère-uur.

Wist u dat de Nokia BL-4UL batterij voor uw Nokia toestel een capaciteit heeft van 1200 mAh mAh? MAh betekent Milliampère-uur en drukt de stroomsterkte van de telefoonaccu uit. Des te meer mAh, des te langer het duurt voordat uw telefoon zonder energie raakt.

Accu code BL-4UL

Om te zorgen dat u de juiste batterij aanschaft voor uw telefoon, staat er een unieke code op iedere batterij. BL-4UL is de code die staat op deze batterij van Nokia. Wilt u zorgen dat u geen fouten maakt? Vergelijk dan de codes met elkaar. Het zou kunnen voorkomen dat de batterij die u wilt vervangen meer dan één code telt. U kunt zorgeloos een nieuwe batterij aanschaffen als één van die codes overeenkomt met de code op de batterij die u wilt bestellen.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Nokia 3310 - Batterij BL-4UL 1200mAh 3.7V 4.4 Wh

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×