« DIV. CURSUSSEN INCL. SOFTWARE EN ONLINE CURSUSSEN (GRATIS DIGITALE VERZENDING) (4948)

« Online Cursussen

Online Beginnerscursus Frans

Kavel nummer: 5009-083

Online Beginnerscursus Frans

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Online Cursussen - Kavel 21 van 56

Omschrijving

Online Beginnerscursus Frans
Aantal: 1
Merk: D.E. Courses
Productnaam: Online Beginnerscursus Frans
Ter waarde van: €139,95
Conditie: Nieuw

Bijzonderheden: U ontvangt uw inloggegevens per e-mail!

Omschrijving:

Frans leren in slechts 3 maanden? Impossible? Niet met onze unieke en zeer efficiënte online cursus Frans voor beginners. In korte tijd leer jij de belangrijkste Franse woorden en praktisch toepasbare basiszinnen, om jezelf prima te kunnen redden. De cursus is opgebouwd in blokken, rond herkenbare thema’s uit het dagelijks leven. Waarin telkens duidelijk de bijbehorende theorie wordt uitgelegd. Met hele praktische opdrachten om mee te oefenen en geluidsfragmenten voor de juiste uitspraak. Zo leer jij stap voor stap de basis van de Franse taal. En begrijp je een keer iets niet of heb je andere vragen? Dan heb je je persoonlijke, ervaren docent Frans die jou daar graag in ondersteunt via e-mail of WhatsApp.

Waarom je kiest voor onze Online Beginnerscursus Frans?

Van dagelijkse groeten tot het kopen van een croissant in een Frans café, leer Frans op een eenvoudige en leuke manier. Met onze laagdrempelige cursus, in je eigen tijd en vanuit het comfort van je eigen huis leer jij jezelf Frans. Net als al onze andere tevreden cursisten die jou voorgingen. Deze zomer al in het Frans je café au lait bestellen op een Parijs terras? Aarzel dan niet en bestel nu meteen onze cursus Frans.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Online Beginnerscursus Frans

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag betaalt u geen BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×