« DIV. CURSUSSEN INCL. SOFTWARE EN ONLINE CURSUSSEN (GRATIS DIGITALE VERZENDING) (5019)

« Online Cursussen

Online Beginnerscursus Italiaans

Kavel nummer: 5085-084

Online Beginnerscursus Italiaans

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Online Cursussen - Kavel 22 van 56

Omschrijving

Online Beginnerscursus Italiaans
Aantal: 1
Merk: D.E. Courses
Productnaam: Online Beginnerscursus Italiaans
Ter waarde van: €139,95
Conditie: Nieuw

Bijzonderheden: U ontvangt uw inloggegevens per e-mail!

Omschrijving:

In slechts 3 maanden Italiaans leren? Nooit meer ‘no capisco’ (ik begrijp het niet) hoeven zeggen in Italië? Dan is onze unieke en zeer efficiënte online cursus Italiaans voor beginners echt iets voor jou! Met onze thuiscursus Italiaans leer jij in snel tempo de basis Italiaanse taal. Zowel de belangrijkste Italiaanse woorden als praktisch toepasbare zinnen, waarmee jij jezelf prima gaat redden. Met een heel handig cursusboek, opgebouwd in blokken rond herkenbare thema’s uit het dagelijks leven. Waarin op overzichtelijke en duidelijke wijze de theorie wordt uitgelegd. Je vindt er praktische opdrachten om mee te oefenen en geluidsfragmenten voor de uitspraak. Bovendien heb je persoonlijk contact met een erkende docent Italiaans, aan wie je al je vragen kunt stellen per e-mail of via WhatsApp.

Waarom je kiest voor onze Online Beginnerscursus Italiaans?
Tijdens je citytrip Rome je cappuccino in het Italiaans bestellen? Begin met leren lezen, praten en schrijven in het Italiaans met onze complete online cursus Italiaans voor beginners. Leuk, leerzaam en efficiënt. Je volgt hem namelijk in je eigen tijd en gewoon vanuit je eigen huis. In 3 maanden beheers jij het basis Italiaans. Al veel tevreden cursisten gingen je voor. Bestel de cursus Italiaans en start nog vandaag.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Online Beginnerscursus Italiaans

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag betaalt u geen BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×