« DIV. CURSUSSEN INCL. SOFTWARE EN ONLINE CURSUSSEN (GRATIS DIGITALE VERZENDING) (5019)

« Online Cursussen

Online Beginnerscursus Spaans

Kavel nummer: 5085-087

Online Beginnerscursus Spaans

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Online Cursussen - Kavel 25 van 56

Omschrijving

Online Beginnerscursus Spaans
Aantal: 1
Merk: D.E. Courses
Productnaam: Online Beginnerscursus Spaans
Ter waarde van: €139,95
Conditie: Nieuw

Bijzonderheden: U ontvangt uw inloggegevens per e-mail!

Omschrijving:

In nog geen 3 maanden Spaans leren? Nooit meer met je mond vol tanden staan op de vraag ‘cómo estás’ (hoe gaat het)? Bestel dan nu onze unieke en doeltreffende online cursus Spaans voor beginners. Daarmee leer jij rápido het basis Spaans. In onze thuiscursus Spaans vind je alle handige Spaanse woorden en zinnen voor het dagelijks leven in Spanje. De online cursus is opgebouwd in blokken, rond herkenbare en praktische thema’s. Per blok vind je heel overzichtelijk en duidelijk uitleg van de theorie, praktische opdrachten om mee te oefenen en geluidsfragmenten voor de uitspraak. Daarnaast kun je met je vragen altijd terecht bij jouw persoonlijke en ervaren docent Spaans, via mail en ook heel handig per WhatsApp.

Waarom je kiest voor onze Online Beginnerscursus Spaans?
Wil jij op je volgende vakantie in Spanje een praatje kunnen maken met de locals? En niet onnodig veel tijd kwijt zijn met het leren van de Spaanse taal? Start dan nu meteen met onze zeer efficiënte online beginnerscursus Spaans. Gewoon lekker vanuit je luie stoel en in je eigen tijd. Niet alleen leerzaam, maar ook heel leuk! Doe net als al die andere tevreden cursisten die jou voorgingen. Wacht niet langer en bestel hem nu!

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Online Beginnerscursus Spaans

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag betaalt u geen BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×