« DIV. CURSUSSEN INCL. SOFTWARE EN ONLINE CURSUSSEN (GRATIS DIGITALE VERZENDING) (4973)

« Online Cursussen

Online Opfris Cursus Nederlands

Kavel nummer: 5036-103

Online Opfris Cursus Nederlands

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Online Cursussen - Kavel 41 van 56

Omschrijving

Online Opfris Cursus Nederlands
Aantal: 1
Merk: D.E. Courses
Productnaam: Online Opfris Cursus Nederlands
Ter waarde van: €139,95
Conditie: Nieuw

Bijzonderheden: U ontvangt uw inloggegevens per e-mail!


Omschrijving:

Online je Nederlands verbeteren om je opleiding, carrière of business een boost te geven? En dat in 3 maanden? Dat biedt onze unieke en efficiënte online opfriscursus Nederlands! Waarin je op een laagdrempelige manier van alles leert over onze Nederlandse taal. Met oplossingen voor veel voorkomende taalfouten, handige overzichten van werkwoordspelling en tips en tricks voor het verbeteren van stijl- en spelfouten. De online cursus is opgebouwd in overzichtelijke blokken rond herkenbare en praktische thema’s. Met telkens een heldere en duidelijke uitleg van de theorie en hele praktische opdrachten om mee te oefenen. Heb je meer uitleg nodig? Dan staat je persoonlijke, ervaren docent Nederlands voor je klaar. Stel je vragen eenvoudig via e-mail of WhatsApp.

Waarom je kiest voor onze Online Opfris Cursus Nederlands?
Van het foutloos schrijven van een eenvoudige e-mail, zakelijke brief tot aan een compleet rapport. Na het volgen van onze online cursus Nederlands draai jij daar je hand niet meer voor om. In slechts 3 maanden verbeter je op een efficiënte, leuke en leerzame manier je Nederlands. En dat gewoon vanuit je luie stoel en in je eigen tijd. Doe net als al onze andere tevreden cursisten die je voorgingen en bestel de cursus Nederlands nu!

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Online Opfris Cursus Nederlands

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag betaalt u geen BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×