« DIV. NIEUW ELEKTRO, KEUKENMATERIAAL, SLAAP- EN BEDLINNEN, KLEIN GEREEDSCHAP, TUINGERIEF ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4965)

« Gereedschap-Opbergen

Opbergrek HG-8027BLK

Kavel nummer: 5028-184

Opbergrek HG-8027BLK

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Gereedschap-Opbergen - Kavel 6 van 6

Omschrijving

Regel je waardevolle spullen met deze slank uitziende boekenkast van Herzberg. De Herzberg Black Storage Shelf is gemaakt van hoogwaardig gegalvaniseerd staal dat niet roest en corrodeert. Modern design combineert elegant in elke plaats van uw huis. Het is eenvoudig te installeren en er is geen schroef en knoop nodig om de planken te bevestigen. Het pakket bevat 5 geperste houten planken die met behulp van een hamer of hamer kunnen worden bevestigd en kunnen worden gerangschikt en op een specifieke schaphoogte worden geplaatst. De planken zijn in hoogte van 100 mm in hoogte verstelbaar, zodat er voldoende ruimte is voor items met verschillende hoogtes. Niet alleen dit is zo handig, maar dit zijn hoogwaardige materialen en duurzaamheid is geen vraag. Elke laag kan maximaal 175 kilogram max bevatten, zolang deze gelijkmatig is verdeeld, een werkelijk opmerkelijke sterkte. Het is ook perfect voor commerciële ruimte planken, winkels en magazijnen, en een nuttige aanvulling op elke leefruimte, garage en opslagruimte. AFM 180x90x40cm tot 175kg per legger

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Opbergrek HG-8027BLK

  • Opbergrek HG-8027BLK

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×