« NIEUWE KWALITEITSVOLLE BOXSPRINGS, WO. ELEKTRISCH VERSTELBAAR ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4746)

« Boxspring Met Opbergruimte

Premium Boxspring met opbergruimte Melbourne Taupe - 140x200cm

Kavel nummer: 4796-020

Premium Boxspring met opbergruimte Melbourne Taupe - 140x200cm

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

Omschrijving

Productbeschrijving: Deze Opbergboxspring Melbourne is de juiste keuze als je gaat voor praktische, kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijk boxspring. De opbergruimte is natuurlijk harstikke handig voor bijvoorbeeld kleding, kussens of speelgoed. Een heel logische plek want normaal is dat een loze ruimte wat natuurlijk zonde is. De boxspring is gemaakt van hoogwaardige materialen en straalt luxe uit. 

100 nachten proefslapen

Om te bepalen of een nieuw matras aan jou persoonlijke wensen voldoet wordt geadviseerd om een nieuw matras 3 tot 4 weken uit te proberen. Daar krijg je bij ons de mogelijkheid voor! Bevalt hij toch niet, komen wij hem kosteloos afhalen!

2 jaar Garantie

Mocht de boxspring binnen 2 jaar defecten vertonen: neem dan contact op met onze klantenservice om het op te lossen info@bargainproducts.nl 

Boxspring met extra ruimte 

De boxspring is erg praktisch, je hebt een bed en kast in één. Perfect als je weinig ruimte in huis hebt! Je hebt extra opbergruimte in je kamer.

Het openen van de opbergruimte gaat erg gemakkelijk door aan de lus te trekken. De bovenkant blijft goed openstaan, het mechanisme is bestand tegen intensief gebruik.

Handgemaakt hoofdbord 

De luxe en unieke hoofdbord is handgemaakt en van top kwaliteit. De boxspring is een echte eye-catcher in elke slaapkamer. 

Matras Informatie

Deze opbergboxspring heeft een uniek matras. Tip: keer je matras 1x per kwartaal om voor een extra lange levensduur.

Stevigheid: medium, niet te hard of te zacht
Voelt fluweel achtig aan
Voldoende ondersteuning bij de schouders, bekken en heupen
Het unieke systeem met de hendels aan de zijkanten zorgt ervoor dat het matras niet verschuift of verplaatst als je het matras omhoog doet om de opbergruimte te bereiken.
Stof en Afwerking

Het luxueuze stof is "custom made" en uniek in de boxspring markt. Het stof voelt zacht aan en is beter voor je huid dan de ruwe stoffen die vaak worden gebruikt. Door gebruik van een hoge dichtheid voelt de stof koel aan in de zomer. Tevens wordt er gebruik gemaakt van biologisch katoen en materialen.

De Melbourne Premium opbergboxspring heeft een hoogwaardige afwerking met veel aandacht voor detail. Zo zijn de onderboxen niet hoekig zoals de meeste boxsprings maar hebben deze een mooie ronding. Dit straalt niet alleen luxe uit maar zorgt er ook voor dat de stof niet zal "rimpelen" of scheuren.

Ecologisch verantwoord

Bij het ontwikkelen van de premium opbergboxsprings van Maison Interiors staat het milieu voorop. Zo wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van respectvolle materialen zoals ongebleekt katoen, biologisch wol en ecologisch hout.

Bij het produceren van de boxsprings worden niet alleen de beste materialen gebruikt maar ook geen schadelijke stoffen. Stof en huisstofmijt kan zich niet ophopen en slaap je elke nacht in een schoon bed.

EAN: 8720105682988

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Misschien interessant in het actuele aanbod

Foto's

  • Premium Boxspring met opbergruimte Melbourne Taupe - 140x200cm

  • Premium Boxspring met opbergruimte Melbourne Taupe - 140x200cm

  • Premium Boxspring met opbergruimte Melbourne Taupe - 140x200cm

  • Premium Boxspring met opbergruimte Melbourne Taupe - 140x200cm

  • Premium Boxspring met opbergruimte Melbourne Taupe - 140x200cm

  • Premium Boxspring met opbergruimte Melbourne Taupe - 140x200cm

  • Premium Boxspring met opbergruimte Melbourne Taupe - 140x200cm

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×