« DIV. GEREEDSCHAP, GENERATOREN, WATERPOMPEN, HOGEDRUKREINIGERS, SCHOONMAAKWAGENS, VEEGMACHINES ENZ. (GRATIS VERZENDING) (4225)

« Garagekrikken

ProGen 1500LBS garagekrik

Kavel nummer: 4248-064

ProGen 1500LBS garagekrik

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Garagekrikken - Kavel 1 van 4

Omschrijving

ProGen 1500LBS garagekrik, Dit zijn onze 1500LBS motorfiets / ATV-liften, die zijn gemaakt van hoogwaardig staal. Wij bieden de beste motor- / ATV-liften voor zowel de hobbyist als de professionele motorwinkel. Het bevat twee spanbanden die om de meeste voertuigframes kunnen worden vastgemaakt om plotselinge botsingen met de vloer te voorkomen. Wanneer geladen, verbeteren de verstelbare borgschroeven en wielen de stabiliteit en veiligheid.
Maar het rolt ook gemakkelijk op vier duurzame zwenkwielen, waardoor het gemakkelijk te plaatsen, gemakkelijk aan te passen en gemakkelijk op te bergen is. Het kan alleen worden gebruikt of met bijna elke motorfietslift. Het heeft een 1500 pond. Capaciteit, gemaakt van massief staal en het is gemakkelijk te gebruiken en zo sterk dat het gemakkelijk kleine voertuigen zoals vuilfietsen, jetski's en ATV's aankan
De snelwerkende voetpomp en het vergrendelingsmechanisme met 3 standen maken het gemakkelijk om uw voertuig tot 14,76 inch hoog te brengen.
Minimale hoogte: 4,53 inch / 115 mm Maximale hoogte: 14,76 inch / 375 mm Type hef- en krik: Vloerkrikken Hefvermogen: 680 kg / 1500 kg Kleur: zwart / rood Materiaal: staal
Zwenkwielen voor waterscooters en sneeuwscooters maken het gemakkelijk te verplaatsen, te positioneren en te vervoeren Inclusief krik, handvat, twee spanbanden, twee adapterstangen en handmatige hefcapaciteit van 1.580 kg / 680 kg vergrendelingsmechanisme met 3 standen. Montage vereist.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • ProGen 1500LBS garagekrik

  • ProGen 1500LBS garagekrik

  • ProGen 1500LBS garagekrik

  • ProGen 1500LBS garagekrik

  • ProGen 1500LBS garagekrik

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×