« UIT PRIVÉ COLLECTIE: STRIPBOEKEN, JUWELEN, HORLOGES, MUNTEN, POSTZEGELS EN DIV. KUNST WO. SCHILDERIJEN EN TEKENINGEN (ERPE-MERE) (4874)

« Kaders/Schilderijen

Schilderij

Kavel nummer: 4930-470

Schilderij

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Kaders/Schilderijen - Kavel 27 van 54

Omschrijving

Oude schilderij op doek -herdoekt-, afm +/- 34,5 cm x 29 cm, een schilderij met hetzelfde onderwerp werd bij Sothebys verkocht, als "navolger van Rembrandt Harmensz. van Rijn". Qua details is het schilderij van Sothebys incompleet vergeleken met ons schilderij. In ons schilderij zijn aan de rechter- en linkerkant meer objecten te zien (de stoelen, de tafel, waar de zak met geld rondrent...) Zelfs de details zijn beter zichtbaar (de kleding, de versiering van de sjaal van de dame, het gezicht...) (kom naar de kijkdag om meer info en de conditie te bepalen!)

Conditie: Gebruikt
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet.

Sluiten

Misschien interessant in het actuele aanbod

Foto's

  • Schilderij

  • Schilderij

  • Schilderij

  • Schilderij

  • Schilderij

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag betaalt u geen BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×