« LIQUIDATIE O.A. NIEUWE GEREEDSCHAPPEN, HUISHOUD. MATERIALEN, MULTIMEDIA, ENZ. (GRATIS LEVERING) (3163)

« Multimedia

Smart horloge sport

Kavel nummer: 3130-94

Smart horloge sport

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Multimedia - Kavel 4 van 9

Omschrijving

Smart horloge
Model: sport
Materiaal kast: kunststof

Een Activity tracker is dé ideale gadget voor de fanatieke sporters onder ons. Deze tracker heeft een super strak design en werkt met de allernieuwste software die momenteel voor Activity trackers beschikbaar is! Meet gemakkelijk en snel al jouw dagelijkse sportieve activiteiten. Deze gadget meet o.a. je hartslag, bloeddruk en slaapritme, maar hij is ook te gebruiken als stappen- en calorieënteller. Bestel de Smart Activity tracker voor slechts 19,99!

De nieuwste software voor Activity trackers
Bereik nu nog sneller je dagelijkse doelen met deze super moderne Activity tracker! Anders dan andere activiteitsmeters, werkt dit model met de allernieuwste software die er op dit moment beschikbaar is. Download voor gebruik de gratis 'LEFUN HEALTH' of 'Fitpro' app uit de App store (iOS) of via Google Play (Android) en connect de tracker met jouw smartphone. Het model werkt met Bluetooth 4.0 en is geschikt voor zowel iOS als Android toestellen, zoals Samsung en iPhone. De tracker bevat veel handige functies zoals een hartslag-, bloeddruk en zuurstofmeter. Maar je kunt er ook je slaap mee monitoren en stappen en calorieën tellen! De gadget kan eenvoudig worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.

Melding bij te lang zitten
Op het werk maak je vaak lange dagen en zit je zonder dat je er erg in hebt urenlang achter je bureau. Langdurig zitten kan op de lange termijn slechte gevolgen hebben voor je gezondheid. Deze Activity tracker geeft je een notificatie als het tijd is om even de benen te strekken. Bovendien wordt ook het zuurstof in je bloed gemeten en herinnert deze activiteitsmeter je ook om dagelijks voldoende water te drinken! Kortom, hij helpt je op weg naar het krijgen van een gezonde(re) levensstijl.

Functies o.a.:

Hartslagmonitor
Bloeddruk- en zuurstofmeter
Stappenteller
Slaapmonitor
Pushbericht meldingen: inkomende oproepen / SMS / social media berichten (o.a. Facebook, WhatsApp, Twitter, etc.)
Verschillende horloge weergaves
Herinnert je voldoende water te drinken
Herinnering bij te lang zitten
Vibreert bij notificatie
Waterdicht
Talen app: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Russisch en Chinees

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

  • Smart horloge sport

  • Smart horloge sport

  • Smart horloge sport

  • Smart horloge sport

  • Smart horloge sport

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×