« LIQUIDATIE DIV. KEUKEN ELEKTRO EN FAUTEUILS (GRATIS LEVERING) (2850)

« Diversen

Stofzuiger

Kavel nummer: 2800-25

Stofzuiger

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Diversen - Kavel 4 van 5

Omschrijving

Stofzuiger, Swiss pro+ stofzuiger is geschikt voor huishoudens met huisdieren. De stofzuiger heeft een middelmatige zuigkracht op zachte vloeren. Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de Swiss pro+ stofzuiger dankzij de speciale turboborstel. Het gewicht van 4,5 kg is voor een stofzuiger erg licht. Hij beweegt daardoor soepel en je tilt hem makkelijk op. De Swiss pro+ stofzuiger heeft een vrij kort snoer van 3.5 m, waardoor hij vooral geschikt is voor kleinere ruimtes.

Vuil wordt van lucht gescheiden
De PowerCyclone 5-technologie maximaliseert de luchtstroom en prestaties doordat vuil meteen van lucht wordt gescheiden. Het apparaat biedt uitstekende reiniging dankzij deze zeer efficiënte stappen: 1) Lucht komt snel in de PowerCyclone dankzij het design van het luchtinlaatrooster. 2) De gebogen luchtdoorvoer versnelt de lucht in de gewervelde kamer waardoor de stof van de lucht wordt gescheiden. 3) De geoptimaliseerde uitlaatbladeren houden het vuil gescheiden en zorgen ervoor dat het in de stofemmer belandt.

Meer stofverwijdering
Het TriActive-mondstuk voert 3 schoonmaakhandelingen tegelijkertijd uit: 1) Het opent het tapijt voorzichtig met de speciaal ontworpen zoolplaat om het stof diep in het tapijt te verwijderen 2) Het zuigt grote stukken op met de grotere opening aan de voorzijde 3) Het veegt het stof en het vuil dicht langs het meubilair en de muren op met de twee zijborstels.

Eenvoudig te legen stofbak
De stofbak is zorgvuldig ontworpen om verzameld vuil te verwijderen zonder dat er een stofwolk ontstaat. De stofbak pak je eenvoudig met één hand vast met behulp van het handvat.

Geïntegreerde zachte borstel
De stofzuiger is ontworpen met een zachte borstel die in het handvat van het apparaat is geïntegreerd en dus altijd klaar is voor gebruik.

Eenvoudig bevestigen van accessoires aan de stofzuigerbuis
Dankzij de ActiveLock-koppelingen kun je tijdens het schoonmaken eenvoudig de verschillende mondstukken en accessoires bevestigen aan en loskoppelen van de stofzuigerbuis.

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Foto's

Er zijn nog geen afbeeldingen.

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×