« LIQUIDATIE DIV. JACUZZI'S, SAUNA'S, BADKAMERMEUBELEN, LOUNGESETS, BBQ'S ENZ. (GRATIS THUISLEVERING) (3738)

« Stoom- En Infrarood

Stoomcabine

Kavel nummer: 3729-178

Stoomcabine

Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.
Ga naar het actuele veiling aanbod of
naar de zoek pagina voor actuele kavels.

« Stoom- En Infrarood - Kavel 23 van 28

Omschrijving

Aantal: 1
Merk: Vonato
Productnaam: Stoomcabine met massagebad
Type: 86F08
Model: Stoomcabine halfrond
Afmeting: 1500x1500x2200mm
Aantal jets: De cabine heeft 2 zitplaatsen en zijn beide voorzien van 6 waterjets voor een aangename rugmassage. 4 grote watermassagejets in het bad.
Media apparatuur: Speaker met mogelijkheid tot inpluggen van uw telefoon
Voorzien van: Veiligheidsglas wat zorgt voor extra veiligheid in de stoomcabine. Dankzij het veiligheidsglas hoef u zich nooit zorgen te maken over scherven op de vloer want het is stootbestendig en sterk. Mocht het toch gebeuren dat het glas barst, dan zal het uiteenvallen in onscherpe stukjes. - 2 schuifdeuren met rolmechanisme - Bad hoogte is circa 60CM en is voorzien van een instaptrede en hoofdsteunen - 4 grote watermassagejets in het bad - Uitgebreid control panel - Aromatherapie: vul de aromahouder met uw favoriete aroma’s zoals het welbekende eucalyptus om heerlijke geuren te verspreiden tijdens het stomen - Speaker met mogelijkheid tot inpluggen van uw telefoon - Spiegel - Handdoekrek met zeep en shampoo planchet - Ventilator - Handdouche - Regendouche in het plafond met sterrenverlichting rondom - Sfeerverlichting in middenkolom - Functie voor een aangename voetmassage - Ozone desinfectie voor het desinfecteren van uw stoomcabine na gebruik - Spiegelende glazen achterwanden - Cabine staat op verstelpoten die eenvoudig te stellen zijn in hoogte

Conditie: Nieuw
Ter waarde van: € 5.650,00

Conditie: Nieuw
Garantie: Geen

Type veiling: Hybride (klik voor meer info)

Deze veiling betreft een zogenaamde hybride openbare veiling. U kunt zoals u dat altijd gewend bent bieden via internet.

Sluiten

Foto's

  • Stoomcabine

  • Stoomcabine

  • Stoomcabine

  • Stoomcabine

  • Stoomcabine

Meer hulp bij het bieden

Normaal bod
Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast bedrag per kavel

Auto bod (proxy bod)
Bij een Autobod (ook wel proxy bod genoemd) geeft u aan welke prijs u maximaal bereid bent voor de kavel te betalen. Het Veiling-systeem zorgt er voor dat na een bieding van een derde onmiddellijk automatisch een bod voor u wordt uitgebracht. Het Veiling-systeem biedt automatisch voor u door tot uw maximum bod is bereikt.

Sluitingsmoment kavel
Indien er op een bepaald moment een bieding op een kavel wordt ontvangen binnen 5 min voor sluiting van de veiling, wordt het sluitingsmoment van de betreffende kavel automatisch verlengd met 5 minuten.

Opgeld
Het opgeld bedraagt 17% over de bieding. Over het opgeld betaalt u 21% BTW, en over het bedrag 21,00% BTW.

Stuur de huidige pagina als link door per e-mail

×